North Brigade Skatepark

Cologne (Germany), 2014

Where

Design team

Design year

Completion

Engineers

Construction team

Size

Client

Budget

Funding

Cologne, Germany

Glifberg - Lykke, North Brigade

2014

2015

Anker Rampen

Anker Rampen

400m2

North Brigade

Cologne Municipality

I 2014 indledte Glifberg – Lykke et samarbejde med North Brigade i Køln, Tyskland. Den Tyske skate-organisation, North Brigade kontaktede Glifberg – Lykke for at designe en bowl i forbindelse med renoveringen af én af Tysklands ældste og mest ikoniske skateparks.

 

Glifberg - Lykke fik til opgave, at løse et areal på 20 x 20 meter, og startede design processen med 4 vidt forskelige bowl koncepter, som blev præsenteret for North Brigade. Brugergruppen fra North Brigade valgte så ét designkoncept, som blev grundlaget for den videre bearbejdning.

 

Glifberg – Lykke kom derefter frem til et unikt og spændene design, som tilgodeser alle aldre og færdighedsniveauer.

Det endelige design, er ét af internationalt format, som siden sin åbning i 2015, har været vært til flere internationale events, med store sponsorer som f.eks. Red Bull. 


Succeshistorien fra Køln forsætter, da North Brigade i 2015, endnu en gang kontakter Glifberg – Lykke, for at søge hjælp til et bowl design. Denne gang i nabobyen Düsseldorf, med ambition om Tysklands største skatepark. Det bliver en realitet, så netop nu har Düsseldorf et Glifberg – Lykke design under opførelse.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon