top of page

Hvide Sande Skatepark

Hvide Sande (Denmark), 2017

Where

Design team

Design year

Completion

Construction team

Size

Client

Budget

Funding

Hvide Sande, Denmark

Glifberg - Lykke

2016

2017

Concretehead

Skatepark 350 m2

Hvide Sande Menighedshus

450.000 DKK

Hvide Sande Menighedshus

Med udgangspunkt i missionshusets ”torv” som det centrale område, har vi skabt forbindelse mellem de forskelige områder omkring torvet. Missionshusets uderum skal indeholde mange forskellige aktiviteter. Fra basketball, hockey og fodbold, til skate og parkour, og selvfølgelig en legeplads for de mindre børn. Samtidigt skal torvet være et hyggeligt sted, hvor man kan opholde sig roligt, og stedet der fungere som fællesområde. Forældre med barnevogne kan derfor trygt, holde et sikkert øje til de ældre søskendes færden i hele uderummet.

Torvet bliver derfor et vigtigt bindeled mellemalle aktiviteter, i og omkring missionshuset. Vi har derfor valgt at placere alle aktiviteter i en”aktivitetsring” omkring torvet, med tydeligeforbindelser mellem aktiviteterne på tværs af torvet.

Skatebanen bliver en central del af torvet oguderummet tilhørende missionshuset. Densamler alle aktiviteter og skaber et unikt ogspændende uderum for alle - ikke mindst forbørn og unge.Torvet ”skubber” sig ind mod skatebanen,således at skate bliver en integreret del af detcentrale rum. Skatebanen er ligeledes bindeledmellem multibanen i nord og legepladsen isyd. På den måde får man en mere glidendeovergang mellem aktiviteterne i aktivitetsringen,mens torvet bliver det rolige samlendeomdrejningspunkt, som også fungerer som havefor missionshuset.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page